logo

Xmas In Kentucky (2003)

Xmas In Kentucky

'Xmas In Kentucky' is één van Henrik Henegouws allereerste geluidsmontages. Het duurt ruim 10 minuten, en ontstond toen Henrik zich eind 2003, kort na het verlaten van de midddelbare school, vanuit het zuidelijke Limburg naar Amsterdam begaf. We vinden in 'Xmas In Kentucky' al al die structurele en compositionele karakteristieken die vooral ook voor zijn latere werken zo kenmerkend zijn.

'Xmas In Kentucky' was beschikbaar als gratis ophaalbaar mp3 file, voor de trouwe lezers van Henrik Henegouws Hellevaart, maandelijks in de Writersblock, van 22 december 2003 tot en met 16 februari 2004). Middels een simpele 'klik' op de foto beluisterde U het stuk in Uw default player. Ook kon U het mp3-file (128 kbs, stereo, 9.2 Mb) simpeltjes downloaden.

We zijn die zestiende februari 2004 onderhand al weer voorbij. Heeft U er héél erge spijt van dit collector's item niet (meer) in huis te hebben? Bezoekt dan het SoundBlog, en neemt aldaar contact op met de eigenaar/scribent. Vraagt dan naar "Xmas in Kentucky". Natuurlijk.

Met dank voor Uw belangstelling.

J.K Harsman, Parijs